bg

Eкoтуризъм

© Светослав Спасов

LivingNature/by BSPB Birdlife Bulgaria е търговска марка и лицензиран туроператор*, собственост и  неразделна част от Българско Дружество за Защита на Птиците с основна и единствена цел - отстояване правото на съществуване на дивата природа и устойчивото ползване на природните ресурси.

LivingNature е логичното продължение на страстта на хората в Българското Дружество за Защита на Птиците към природата и нейното опазване. Ние искрено вярваме, че натрупаните знания, безценният опит и съкровените преживявания не бива да бъдат забравени, а точно обратното. Ние искаме да ги споделим, и то не само с нашите близки, приятели и поддръжници, а с много по-широк кръг от хора- всички, които обичат природата и биха приели опазването и за своя лична кауза.

Ние не отделяме процент от приходите си за природо-защита…ВСИЧКО спечелено от туристическата дейност използваме за подпомагане на природо-защитните дейности на БДЗП.

Водачите на туристическата фирма на дружеството са сред най-разпознаваемите експерти по орнитология, зоология, ботаника, wildlife фотография и всички те изпълняват ключови роли в проектните дейности на БДЗП

*LivingNature/ by BSPB Birdlife Bulgaria притежава Туроператорски  сертификат PK-01-7186, издаден от българското правителство.

Какво правим – природо-съобразен и природо-познавателен туризъм е едната версия- тази за търговския регистър и документите. Другата, която ни харесва много повече и с която желаем да ни свързват е специализиране в пътешествията - подготвяме и осъществяваме пътешествия, в които има откривателство, приключение, дивна красота, силна емоция, съпреживяване и споделяне - не между водачи и туристи, а между приятели и спътници. 

Ето и част от възможностите:

- наблюдение на птици, диви животни и редки растителни видове

- фотографски турове

- снимане от фотоукрития на редки видове

- обучения по фотография на дива природа

- природопознавателни турове съчетаващи природни и културни забележителности.

- обучения за деца


За контакти:

можете да изпратите запитване на: vulturecenter [@] bspb.org

или да се обърнете към служителите на ЦентъраСнимки:

http://bspb.org/poda/en/index.html
http://bspb.org/en/index.html
http://www.rewildingeurope.com/travel-club/