Българско дружество за защита на птиците
  SmartBirds
  Магазин
  Определител

Екипът на Българското дружество за защита на птиците създаде младежки клуб, посветен на птиците. В него ще могат да се включат деца, които са запленени от птичия свят и където биха могли да намерят среда на споделени интереси, съмишленици и възможност да повишат знанията си с помощта на професионални орнитолози, които са част от екипа на БДЗП.

Все повече деца показват завиден интерес към птиците и това беше ясно регистрирано през миналогодишните издания на Олимпиадата по орнитология. Бихме искали да помогнем малчуганите да надградят тези знания и да събудим още по-голяма обич и интерес към свят, който се нуждае от повече хора като тях.

Всички деца, които са на възраст между 11г. и 18г. биха могли да се запишат в клуба. Срещите ще се провеждат главно он-лайн, но се предвижда и организиране на посещения сред природата при възможност.

Участието в клуба е безплатно. Ако желаете да се присъедините към клуба, моля попълнете приложения тук формуляр и ние ще ви изпратим допълнителна информация за начина на провеждане.

За допълнителни въпроси: Свилен Чешмеджиев, ел. поща: