Българско дружество за защита на птиците
  SmartBirds
  Магазин
  Определител

„България дарява“ е най-новата национална инициатива за дарителска подкрепа, която стартира днес. Националната кампания под името „България дарява“ дава шанс на всяка гражданска организация у нас да набира средства за своя кауза, като използва безплатна онлайн платформа www.bulgariagives.bg. Платформата дава възможност каузи от всички краища на страната да достигнат до повече хора и да намерят своите поддръжници.

Регистрацията на граждански организации и сдружения в онлайн платформата вече е отворена и ще бъде активна до 15 януари 2019 г. Ако искате да реализирате своя кауза, повече информация за регламента и възможността за включване ще намерите тук.

Присъединявайки се към националната кампания ще можете да се свържете с индивидуални дарители, които вероятно търсят решения на проблемите, с които се борите вие и могат лесно да дарят средства, подкрепяйки каузата ви. Така ще разполагате с допълнителни средства и помощ, за да реализирате целите си.

Зад „България дарява“ стои обединение от 12 граждански организации в страната, една от които е Българско дружество за защита на птиците. Желанието на всички основатели на националната инициатива, е, чрез кампанията да се популяризира и насърчи дарителството за гражданския сектор в страната, защото дарителството помага за развитието на обществото, в което живеем.

Ние вярваме, че инициативата ще мотивира повече хора, които да се включат с дарение за избрана от тях кауза. Убедени сме, че прозрачността на свободната онлайн платформа за дарителство у нас ще повиши и доверието към гражданските организации, които работят в полза на обществото и природата. И не на последно място сме сигурни, че „България дарява“ ще помогне и за повишаване на уменията на гражданските обединения в представянето на каузите си и набирането на средства.

Инициативата съчетава онлайн платформата, на която ще се срещат дарители и каузи, и комуникационна кампания за засилено популяризиране на каузите, която ще се провежда от 22 до 31 март всяка година. Платформата ще бъде отворена целогодишно, като през есента на всяка година организации ще имат възможност да кандидатстват с каузи.

Пълните условия за участие може да намерите на страницата „България дарява“ в общи условия.

Включи се и намери поддръжници за своята кауза!