Българско дружество за защита на птиците
  SmartBirds
  Магазин
  Определител

Има вълшебни дни в живота на хората. Красиви, озарени, благословени. Ако ви предстои сватба – то такъв ден очаква вас! Насладете се на всеки миг от него!

Грижа и жест за всеки скъп гост на празника е да има малък подарък за спомен.

На пазара е пълно с огромно разнообразие от идеи и предложения. Но не остават ли повечето от тях завинаги прибрани в някой шкаф и забравени? Колко подобни вещи пазите самите вие?

Подаръкът за гостите може да бъде различен!

Да буди усмивка, радост и възхищение. Да е израз на кауза и смисъл. Да се превърне в любим аксесоар и разбира се – в наистина незабравим спомен. Тази магия се крие в нашите значки!

Те са наистина уникални! Изработват се само за нас – Българското дружество за защита на птиците и партньорите ни по света, част от BirdLife International. Разнообразието от птици и други животни и растения е огромно!

Дали ще бъде нежен лебед, царствен орел или пъстра пеперуда – изборът е изцяло ваш. Може да ги разгледате в онлайн магазина ни: https://bit.ly/3Nz2Jjk

Специално изработихме и сватбени картончета за значките, на които можем да изпишем имената на младоженците и датата на сватбата.

С всяка една значка вие и вашите гости ставате посланици на птиците и българската природа и подкрепяте дейностите по тяхното опазване.

Можем да осигурим и красива кутия за събиране на дарения за нашите каузи, която да разположите в ресторанта.

Ако искате да има дар за птици във вашия сватбен ден, свържете се с нас на