Българско дружество за защита на птиците
  SmartBirds
  Магазин
  Определител

Тази есен Европейските дни на птиците ще обединят празника на птичата миграция с Природа Фест: празника на красотата на природата и нуждата да я съхраним!

На 30 септември в Топлоцентрала Южен парк II, София, и парка около нея организациите от коалицията „За да остане природа“ ще ви завихрят във феерия от събития.

Ние сме ви подготвили разходки за наблюдение на птици, по време на които ще ви запознаем с пернатите жители на София. От 10:00, 11:30 и 13:00 часа с помощта на нашите експерти ще се впуснете в изследователски обход на познати райони, за да ги погледнете с нови очи.

От 15:00 часа ще открехнем пред вас частица от новата ни образователна програма „Еко-приключенци“, създадена по проект „Зеления пояс на Югоизточна България“. Събитието е подходящо за деца между 8 и 12 години.

Разбира се, ще може да ни намерите на общия щанд с дарителска кутия в подкрепа на кампанията ни „Земя под заКрила“.

Не пропускайте да се включите и в другите събития, които са ви подготвили останалите участници във фестивала ПРИРОДА ФЕСТ!

Фестивалът е част от проектаПриродата няма глас, тя има нас“, който цели да популяризира общите усилия на природозащитни организации, обединени в неправителствената КоалицияЗа да остане природа в Българияза съхраняване на природното богатство на страната ни.