Българско дружество за защита на птиците
  SmartBirds
  Магазин
  Определител

„Пазарувай с кауза, дари сМисъл!“ е мотото на тазгодишното издание на Базара на социалните предприятия, който Български център за нестопанско право-БЦНП организира на 2-ри и 3-ти февруари 2018 в Сердика Център. Базарът ще е разположен при Голямата ротонда, ниво -1 (бул. „Ситняково“ 48).
Пазарувайте #сМисъл, че дарявате за кауза, защото с всеки продукт, който закупите от Базара, ще подкрепите едно българско социално предприятие. Лично ще можете да разберете повече за социалните предприятия на Базара от самите тях. Ще научите повече за това на кого те дават сМисъл за по-добър живот чрез работата си и в събитието във Facebook.
Детски книги и плюшени играчки, ръчно изработени свещи, сапуни и бижута, чаени комплекти, билки и домашни сладка, хранилки за птици и още, и още – всички това, направено с внимание и #сМисъл за природата и за човека.
На Базара през съботния ден (3 февруари) ще има и творчески работилници за малки и големи. Българското дружество за защита на птиците организира работилница „Хранилки за птици“ от 14 до 16 часа. Посетителите могат да се включат и в още две  – Работилница „Значки“ (от 11 до 13 часа) и Работилница „Направи си сам“.
А за любознателните екипът на БЦНП е подготвил томбола с чудни награди!
Базарът на социалните предприятия е инициатива на БЦНП, който работи за това да има повече и успешни граждански организации в България. Базарът е част от програмата „Предприемачество за нестопански организации“ 2017/2018, съфинансирана от America for Bulgaria и Unicredit Foundation.
С подкрепата на: UniCredit Bulbankк и TELUS International Europe.

Медийни партньори: БНТ 1, Капитал, НПО портал.

„Пазарувай с кауза, дари сМисъл!“