Българско дружество за защита на птиците
  SmartBirds
  Магазин
  Определител

Каним ви да споделим два дни – 16 и 17 февруари, посветени на пазаруването с кауза. На базара „Малкото е Много“ в Сердика Център ще се срещнете с 13 граждански организации, между които и Българското дружество за защита на птиците. Всяка малка покупка от техните продукти означава много подкрепа за постигане на значими за всички ни каузи!

С какво можете да се сдобиете?
– значки на любими птици, къщички за птици, хранилки

– ръчно изработени свещи и сапуни

– картички и сувенири

– ароматен чай и фермерски продукти

– еко чанти и ръчно плетени одеяла

– произведения от керамика и дърворезба

– шалове и бижута и още заредени с много любов изделия.
Отделете малко време и се включете в работилниците за картички, мартеници, значки и др., за да намерите  повече – вдъхновение, приятелства, надежда. Защото смисълът на Базара е в това да разпространява надежда и вяра, че бизнесът с кауза помага и дава възможност за учене, творчество, подкрепа на хора в нужда и запазване на природното ни богатство!

На 16 февруари от 11.30 ч. ще се състои и Церемонията по награждаване на петте най-добри идеи за бизнес с мисия от участниците в тазгодишния конкурс в Програмата „Предприемачество за нестопански организации“ 2018/2019.

Инициативата се провежда в рамките на програмата „Предприемачество за нестопански организации“, която се осъществява с подкрепата на фондация „Америка за България“ и в партньорство с TELUS International Europe и УниКредит Булбанк.